29. Enerji Verimliliği Haftası - 13 Ocak 2010

genç arkadaş

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
8 Mar 2007
Mesajlar
3,573
Puanları
106
29. Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Elektrik İşleri Etüt İdaresi (EİE) Genel Müdürlüğü, “Enerji ve Çevre El Ele” teması ile 13 Ocak 2010 tarihinde İstanbul’da forum ve paneller düzenleyecek.


Enerji Verimliliği Kanunu kapsamında EİE Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK, Elektrik Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası ve TOBB işbirliği ile her yıl ocak ayının ikinci haftası, Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmakta ve bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

29. Enerji Verimliliği Haftası etkinliği kapsamında iklim değişikliği ve Kyoto Sözleşmesi kapsamında Türkiye'nin yükümlülükleri tartışılacak. Etkinliğe ilişkin yapılan duyuruya göre, "enerji verimliliği mevzuatının değerlendirilmesi, sürdürülebilir yapılar ve yerinde üretim, illerdeki enerji verimliliği çalışmaları, enerji verimliliği projelerinin finansmanı, enerji verimliliğinde iletişimin rolü, iklim değişikliği, enerji verimliliği" konularında paneller ve forumlar düzenlenecek.

Detaylı bilgiler için: uevf.com.tr
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
1. uevf de yapılan sunumlar açıklanmıştı.
Acaba 2.sinde yapılanlarda açıklanacak mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,287
Kullanıcılar
451,018
Son üye
cihannover

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst