adem_cotak
Paylaşımcı üye
Biraz söylenen olmuştur herhaldeSizden sonra arızaya müdahale edecek kişinin durumunu hiç düşünemiyorum
Biraz söylenen olmuştur herhaldeSizden sonra arızaya müdahale edecek kişinin durumunu hiç düşünemiyorum
Bazen ben kendi yaptığım şeyleri bile hatırlamıyorum . İlk kurarken özgüven ile yapıp geçiyorum , yazılı kayda almıyorum. Daha sonra çok uzun süre sonra ne yapmışım diye düşünüyorum . Geçen bir kompresör çalışmıyor diye arızasına bakmaya gittim . İçine bir akıllı röle koymuştum . Yazdığım programı niye yazdığımı ancak eve gidince hatırlayabildim .Biraz söylenen olmuştur herhalde
Söylenme denilmez herhalde daha çok kulak çınlaması bağ ağrısı ...Biraz söylenen olmuştur herhalde
Ya bu su seviye rölesi ne iş ki Allah Allah demiştir. 2 gün sonra işi çözünce vay anası adam zehirmiş ya demiştir Ya da....Biraz söylenen olmuştur herhalde
Şöyle iki telli ve üç telli olmak üzere iki bağlantı türü tavsiye edilmiş ama ne mikime derman olacaklarını hala çözemedim . Sıcak başıma vurdu herhalde .konu hakkında derinleşmek isteyenler için şahane bi dokuman bırakıyorum.
Şöyle iki telli ve üç telli olmak üzere iki bağlantı türü tavsiye edilmiş ama ne mikime derman olacaklarını hala çözemedim . Sıcak başıma vurdu herhalde .Ekli dosyayı görüntüle 99662