2yönlü 2hızlı frenli 3 faz motor baglantısı

Katılım
28 Nis 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
55
arkadaşlar elimde iki hızlı sandıgım bir motor var ve bu motor frenli ve motor ve fren etiketleri yok ne yapmalıyım motor ucları kesiti farklı motor iki hızlı sanırım motoru tek taraftan enerji verdigimde yavaş devirde çalıştı.iki hızlı çift yonlü motor baglantı şeması yollarmısınız.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sargılar arasında bağlantı varmı sargılar bağımsız ise bir tarafa 3faz verdiğinde bi devirde diğer tarafa verdiğinde farklı devirde çalışır sargılar arasında bağlantı var ise yavaş sargısına yine 3 faz hızlı sargısında verdiğinde ise yavaş uçlarını kısa devre etmen gerekir.
 
selam motorun birinci devir ucunu bulduysan :D kontaktör ile çalıştır ikinci deviride aynı şekilde kontaktör ile çalışır vaziyetye getir yalnız ikinci hız kontaktörün 2 4 yada 6 nolu bağlantı ucundan başka bir kontaktöre a1 ucuna enerji ver bu son kontaktör çektiğinde yavaşları kısadevre yapacak şekilde çalıştır bu tek sargı motor için çift sargıda ise yavaşlara ayrı hızlılara ayrı bağlantı yapmalısın ayrı sargı olduğunu nasıl anlarsın}hızlılara enerji verdiğinde motor normal çalışır tek sargı ise motor 2 faza düşmüş gibi ses çıkartır ok
 

Forum istatistikleri

Konular
129,557
Mesajlar
927,926
Kullanıcılar
452,177
Son üye
m-u-s-t-a-f-a

Yeni konular

Geri
Üst