peki motor üçgen 380 yıldız 220 ise baglentısını atabilirmisinizForumda ve bir çok yerde tartışma konusu oldu.Anlatımlı ve resimli konuyu ekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 28365
Ekli dosyayı görüntüle 11172
Elektrik motorumuzun etiketine bakıyoruz etikete göre elimizdeki motor üçgen 220/yıldız 380 voltluk
öncelikle motorun klemens toplosundaki yıldız köprüsünü söküp üçgen bağlatı yapıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 28364
üreticinin belirlediği kondasatör kapasitesine göre veya taplodan motor gücüne kondasatör kapasitesini seciyoruz
kondasatörün bir ucu faz kısmında olacak diğer uc ise boşda kalan kısıma bağlancak
Ekli dosyayı görüntüle 28363
bu yöntem de motorda verim düşüklüğüne neden olur 3 fazlı motoru 1 fazla çalıştırmanın diğer bir yolu ise sürücü bağlayarak yapabilirsiniz
Slm 3fazli 3 kw 1410 devir bi motora kac mikro feratlik kondasator baglamam lazim kondasator daimimi olacak yardim lutfen
Arkadaşım merhabaForumda ve bir çok yerde tartışma konusu oldu.Anlatımlı ve resimli konuyu ekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 28365
Ekli dosyayı görüntüle 11172
Elektrik motorumuzun etiketine bakıyoruz etikete göre elimizdeki motor üçgen 220/yıldız 380 voltluk
öncelikle motorun klemens toplosundaki yıldız köprüsünü söküp üçgen bağlatı yapıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 28364
üreticinin belirlediği kondasatör kapasitesine göre veya taplodan motor gücüne kondasatör kapasitesini seciyoruz
kondasatörün bir ucu faz kısmında olacak diğer uc ise boşda kalan kısıma bağlancak
Ekli dosyayı görüntüle 28363
bu yöntem de motorda verim düşüklüğüne neden olur 3 fazlı motoru 1 fazla çalıştırmanın diğer bir yolu ise sürücü bağlayarak yapabilirsiniz