Tarık BAYINDIR
Üye
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Başlıkta da bahsettiğim gibi 3 fazlı redresör nerede kullanılır ve kısaca nedenini söyleyebilir misiniz. Forumda araştırdım ve google da aradım ama bulamadım
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Başlıkta da bahsettiğim gibi 3 fazlı redresör nerede kullanılır ve kısaca nedenini söyleyebilir misiniz. Forumda araştırdım ve google da aradım ama bulamadım
Teşekkür ederimÖrneğin raylı sistemde kullanılır. DC yükü üçfaza eşit dağıtmak amaçlı. Tramvay tesislerinde genellikle DC 750v kullanılır.
Ekli dosyayı görüntüle 56047
türkçe etikete made in poland yazmalarının sebebi ne olabilir acaba.?Örneğin raylı sistemde kullanılır. DC yükü üçfaza eşit dağıtmak amaçlı. Tramvay tesislerinde genellikle DC 750v kullanılır.
Ekli dosyayı görüntüle 56047
Rectifier Secheron firmasına ait ABB işi paket halinde aldığı için heryere etiketini basmış.türkçe etikete made in poland yazmalarının sebebi ne olabilir acaba.?
Yanıtınız için teşekkür ederim.Soruyu muaaalk sordugun için, kendi sektörlerinde bilgisi olan arkadaslarım branşlarına göre cevaplıyor. Kaynak makınasından tramway/ metro ya kadar geniş yeplaze var. BU seferde senın kafan karışasacak. Bır cevapda ben vereyim. Trafo hucrelerınde, aku şarjı ıcınde tek veya uc fazlı redresör kullanılabilir.