bilmediğim şeyi aktaranı takdir edecek kadar erdemliyim. dün dengesizlik akımının işletme toprağından aktığını formüllleştirerek veren sizdiniz? hala aynı fikirdemisiniz? o erdemi sizden beklemek sanırım yanlış olan!
Şimdiye kadar yapılan tüm açıklamalar ışığında bu kesinleşmemiştir. Nötr buşinginden toprağa akan akımı izolasyon kayıpları olarak nitelendirdiniz. Yükten trafoya gelen bu iletken üzerinde dengesizlik akımıda var bahsettiğiniz izolasyon kayıpları kaçak akımlarda var. Dolayısıyla Id-Ix-It deneyide bu işi netleştiremeyecek görünüyor çünkü siz Id'den Ix'e geçen tüm akımlar dengesiz yük akımları toprağa akan sadece izolasyon hatasından doğan kaçak akımlar deyip sıyrılacaksınız bir başkası harmoniğide katacak. Deney bile bu işi çözemeyecek görünüyor...
Sağlam kanıt ve bilgiler gelirse bende o erdemliliği göstereceğim...
bu yazınız daha önce verdiğiniz formülünde doğru olmadığını kabul ettiğinizi gösteriyor. bu bile bir aşama...
EN KISA SÜREDE GİDECEM Bİ ŞANTİYEYE, HERŞEYİ KAPATACAM. HER FAZA 3 ER 2000W LIK ISITICI TAKACAM. SONRA DA NÖRT DEN DÖNEN AKIMI VE İŞLETME TOPRAKLAMASINDAN AKAN AKIMI Kİ 55A FELAN OLACAK. GÖSTERECEM GÖSTERECEEEEM ,GÖSTEREECCEEEEEM
EN KISA SÜREDE GİDECEM Bİ ŞANTİYEYE, HERŞEYİ KAPATACAM. HER FAZA 3 ER 2000W LIK ISITICI TAKACAM. SONRA DA NÖRT DEN DÖNEN AKIMI VE İŞLETME TOPRAKLAMASINDAN AKAN AKIMI Kİ 55A FELAN OLACAK. GÖSTERECEM GÖSTERECEEEEM ,GÖSTEREECCEEEEEM
Yapmayın Ali bey etmeyin Ali beytam dengeli yüklenme ve nötrden dönen 55A! birde işletme topraklamasına akacak bu akım diyorsun !!! sizi aklı selime davet ediyorum...
Yanlış yazma için dilediğiniz özür kabulümüzÖZÜR DİLERİM 2 FAZA DİYECEKTİM, BU SAYILMAZ . SAYILMAAAAZ
ÖZÜR DİLERİM 2 FAZA DİYECEKTİM, BU SAYILMAZ . SAYILMAAAAZ
Yanlış yazma için dilediğiniz özür kabulümüz
Nötr iletkeninden dengesizlik akımı Id'yi göreceksinizde aynısını It yani işletme topraklaması üzerinden görmeniz mümkün değil. Nötr gerilimi v.s tüm değerleri alırsanız memnun oluruz.
olur böyle vakalar türk pashaları yakalar. niyetiyin ne olduğu önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?