Ilker dvc
Üye
ben 3 kat 3 daire kapı otomatiği ve aşağıdan yukarıdan çağırmalı zil tesisatı bi çizdim(olmuşmu bilmiyorum kontrol edermisiniz ?) sorunum şu, interneten bulup bakıyorum çok nizami ve çizgiler hızlı ve birbirini kesmiyor. Ben çizince arap saçına dönüyor. Tamam belki prensip olarak doğru çiziyorum. Ama göze hoş gelmiyor. Ezberlesem diyelim, hangi bi tesisatı ezberleyecegim... Kendim tesisat tasarlayabiliyorum prensipte doğru çalışıyor. Ama nizami olmuyor çizimler göze hoş gelmiyor. Elimde cetvel olsa çizgiler arası farkı doğru ayarlarım bide çektiğim çizgiler düz olur en fazla. Ama arap saçına dönüyor benimki. O tesisatı okuyacak insanida düşünmek lazım. adam bi baksa bunu çizenin taaaa.... der. Kaldı ki 2 3 sene sonra mezun olacağım ve piyasaya gircez. Yardım önerisi olan varmı bu işi nasıl düzeltirim
Not resimde bazı düğüm noktalarında temas olduğunu bildirmek için kalın nokta koymayı unutmuşum. Ama 3 daire olduğu için tecrübeli abilerim ne yapmaya çalıştığımı anlar sanırım
Not resimde bazı düğüm noktalarında temas olduğunu bildirmek için kalın nokta koymayı unutmuşum. Ama 3 daire olduğu için tecrübeli abilerim ne yapmaya çalıştığımı anlar sanırım