Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 kontaktor ile ileri-geri hızlı-yavaş motor kontrol devresi
Alında bu resimde gorulduğu gibi , değişik markalarda olabilir, asma viclerin projelerini tek dosya halinde upload yapsan, hem değişik kumanda devrelerini goruruz hemde farklı devreler kurabiliriz belki. Zahmet olmasssa sen bu gibi vinç devrelerini bi zahmet paylaşıver. Ben o zaman tek kumanda devresine bağlı kalmam işime geleni yaparım. Tşkler...
bu sıstem alman malı olan sthal vınçlerın sıstemındede var yavaslar aynı sıtem ama hızlı ozel bı kontaktor 2 no 2 nc kontagı var ve kapalı kontaklar yavasınucları yavastan hızlıya gecınce hızlıda cekıyor
3 kontaktöri le ben böyle yapıyorum kırmızı işaretli yardımcı kontak değildir schninder lc1 D258 kontaktör kulanıyorum tabi motor kw göre değişir güç devresi bu şekil ileri geri hızlı yavaş motor uçları içten köprülüdür
sthal marka zincirli vinç elekrik baglantı şemasını bir türlü bulamadım sizlerde varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.Ayrıca merak ettiğim birşeydaha var kaldırma indirme motor firenine kaç volt dc geliyor üüstündede yazmıyor...