hermetik trafodan korkmanız , trafoyla ilgili bilginizin az olmasından kaynaklanmaktadır.Marka ismi vermek istemiyorum ama cok sağlam yapan trafo markaları var.Hermetik trafolar hermetik kapamada yapıldıysa eger hakikatten bakım gerektirmez ama küçük firmalar bu kurala pek riayet etmiyorlar sizde kötü bir markayla karşılatığınız için böyle yazıyorsunuzdur umarım .
beni güldürdün allah senide güldürsün sık sıkta yağ al teste gönderirsin
Kocaeli üniversitesinde yaptığımız 2 uygulamada ABB hermetik trafo kullanmıştık yaklaşık 7-8 sene geçti süper bir performans var en ufak bir sorunda yaşamadık. Çevremde kullananlarda çok memnun. Sn ekrem.kolu ABB yanında verdiğiniz markalar 3.4.sınıf bile olamaz.
@mehmet_ist biz burda yazıyorsak bi sebebi vardır farklı markalarda hermetrik trafoyla başım belaya girdi ve sende bana trafoyla alakalı bilginiz yok diyorsun haliyle bende sana beni güldürdün diyorum ayrıca senin hermetrik ürününün saglam calıştıgına eminim burda yazdıgına göre ben hala diyorum hermetrikmi tüp bebege benziyo yanlız bu sıkıştıgı zaman yag atıyor ve tr servis dışı bu arada banada hermetrigi bidaha anlat bilgimi tazeliyim iyi olur bu konuyu inceleyen arkadaşlarda faydalanır ..........
1000 kva 34,5/0,4kV trafo alacakcan best veya eltaş markalara bak çünkü diğerşerinin iç bağlantıları ve bobinleri düzgün beğil benden sana tavsiye