ahmet114
Üye
merhabalar 4 adet 11 kw motorum var bunlara yıldız üçgen yol vereceğim .depo var içerisinde sadece tek şamandıra kullanılıyor alt seviye şamandırası alt şamandıra seviyesine indiğinde motorlar çalışmayacak .(üst seviye şamandırası var ama bu devreyi ilgilendirmiyor.. depoyu dolduran motor üst seviyeye geldiğinde depoyu dolduran motoru kapatıyor)..parantez içi bizi ilgilendirmiyor..devremde iki adet basınç şalteri ve 1 adet şamandıra var .4 motoru yıldız üçgen bağlamak istiyorum sormak istediğim .4 adet 6 amp sigorta kullanıp 1 adet faz koruma rolesi uzerinden şamandırayı nasıl bağlamam gerek çizim olarak gönderen olursamemnun olurum..ben aşagıdaki gibi bir çizim yapyım ama hatayınerede yaptım...yıldız üçgen kısmı temsilidir oraya takılmayın 4 motora 1 ŞAMANDIRAYI NASIL bağlarım.şamandıra açtığında hiç bir motor çalışmayacak... tek motor olunca sorun yok burada kafamı karıştıran basınç şalteri ve şamadıra nasıl bağlamam gerekir ..şekilli olarak anlatırsanız memnun olurum teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: