40 KV Ne Demek?

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Aman şayet 40kV ise mutlaka yardım al ama mutlaka.
 
Bu NYY ile Alvinal arasında ne fark var.. 40kw güç için 3*16+10NYY baştaki 3x16 tamamda 10NYY ne demek onu açıklayabilirmisiniz?

NYY bakır kablo ,Alvinal ise Alüminyum kablodur.Alvinal kablonun kesitinin Nyy ye göre daha büyük seçilmesinin nedeni Bakır ve Alüminyum kabloların iç dirençlerinin farklı olması yani kabloların akım taşıma kapasitelerinin farklı olmasıdır.Bakır kablo aynı kesitteki Alüminyum kabloya göre daha çok akım taşır.
 
Bu NYY ile Alvinal arasında ne fark var.. 40kw güç için 3*16+10NYY baştaki 3x16 tamamda 10NYY ne demek onu açıklayabilirmisiniz?
kablo kesitlerinin detaylarıyla birlikte gerilim düşümü ne demek,akım taşıma kapasitesi ne demek,bunların hesapları (AG de)nasıldır? bunların üzerinde de araştırmalarını devam ettirirsen çok faydalı olacaktır.saygılar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…