Harika bir tasarim olmuş elinize sağlık. Köprüdeki iki kare kızak arasındaki mesafe nedir.bu hesapları nasıl yapıyorsunuz hazır bir hesaplama yöntemi varmı. Spindle kaç kv.şuara bende bunla savaşıyorum can sıkıntısından para yok tasarım çok.. 160mm Z eksenini 20lik araba çözdüğüm için mutluyum.
750mm genişlik, 550mm işleme alanı ile 200mmlik kayıp.
1000mm uzunluk, 750 mm işleme alanı 250mm kayıp.
makul ölçülerde gözüküyor. az yer tutsun çok alan işlesin, sağlam olsun diye çırpındım.
buarada çift motorlu olsun istedim. yekpare köprüyü hareket ettirebilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 35331 Ekli dosyayı görüntüle 35332 Ekli dosyayı görüntüle 35333 Ekli dosyayı görüntüle 35334 Ekli dosyayı görüntüle 35335
@lydra Kolay gelsin.
Bugün alt destekli milleri, montaj delikleri tam ortada olacak şekilde ayarlayıp kestim. Mil başlarını taşladım.
Harika bir tasarim olmuş elinize sağlık. Köprüdeki iki kare kızak arasındaki mesafe nedir.bu hesapları nasıl yapıyorsunuz hazır bir hesaplama yöntemi varmı. Spindle kaç kv.
Bilgi için şimdiden tsk ederim.
Ne çok soru sordum ya[emoji4]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyeniz üzerine 2 civata deliği arası olan yerlere değil de, uzun a.d. millerin uç noktalarına civata deliği açacağım. 2 civata deliği arasına delik açmak gereksiz olur benim için. Ağır iş yaptırmayacağım çünkü. Aslında uzun a.d. milleri bir miktar kaydırarak kessem 2 civata deliği daha kazanırdım ancak keserken tam ortaya civata deliği denk getirmeye odaklanıp başka bir şey düşünmediğim için bu şekilde olmuş oldu.nacizane tavsiyem, burlarada delik delip montaj yapın. hele hele, uzun ve uç noktalara. görüntü açısından eşit görünsün derseniz, bütün aralara 1er adet daha civata deliği açın.
Ekli dosyayı görüntüle 35379