Gel pazarlık edelim.
446 çok , 433 e anlaşalım , piyasada bolca var , ne dersin ?
kazim ustam teşekkur ederım link i açtım bişey daha sorsam yeter danişma servisi değilim demezsınız inşallah RFPİC12F675 bu yakişikliyı türkiyede bulamadım çok işe yarar malzeme enazından benım için microchipten numune getırttım iş yapacak entegre bulamadım microchip e yazdım türkiye distrıbıtoru aracılığıyla ıstememı şimdı distrıbıtor hangı fırma bakmadım benım bu malzemeyı aradığım 5 yıl önceydı ARROW diye bır firma bana cevapları 10 bin adet ıstersen getırtelım bende bunu duyunca çark ettım bu malzemeyı bulma şansımız varmı türkiyede bu malzemeyı bulursak hibrit transreceiver yapılabılır
Rfpic'leri fyıldırım elektronik aracılığıyla farnell'dan getirtebilirsiniz.
Microchip, zamanında kötüye kullananlar olduğu için Türkiye'ye sample göndermiyor, siz epey önce getirtmiş olmalısınız.
Ben pic kullanmaya 2000'li yıllarda başladım, tasarladığım ürünlerde bu firmanın ürünlerinden ciddi sayıda kullanılmıştır, fakat bunu sallamıyorlar, microchip'ten bir hiçbir şekilde sample alamadım. Zırnık bile koklatmıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde İlk defa ücretsiz bir microchip ürününe sahip oldum, o da ancak başka bir firma aracılığıyla: