negatif
Üye
merhaba öncelikle forumu inceledim ve konu ile ilgili herhangi bir açıklama bulamadım.
eski atıl vidalamalarımı canlandırmak için li-on dönüşümü yaptım. 9,6 volt olanı 3s bms ile kurdum. 12 volt 2 amper adaptör ile de şarj ettim. sıkıntısız çalışıyor. ancak 14.4 olanı 4s ile kurdum çalışmasında sorun olmamakla (dönüşü-gücü-torku normal) birlikte şarj edemiyorum. şarj için özellikle aldığım 16.8volt 2a adaptör bu iş için değişen renkli led bulunduran bir adaptör. ama ışığı bağlantı sonrası kırmızıya dönmüyor yeşil kalıyor haliyle de pil dolmuyor.
olası sorulara karşı
1. pillerin hepsi yeni - ölçümleri yapıldı - tek tek dolduruldu - aspilsan c sınıfı uygun
2. bmsler yeni ve kontrol edildi.
3.adaptörler yeni ve kontrol edildi.
4. bağlantılar kontrol edildi kablo çapları ve ölçümleri doğru çıkıyor.
ilgisini ve bilgisini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
eski atıl vidalamalarımı canlandırmak için li-on dönüşümü yaptım. 9,6 volt olanı 3s bms ile kurdum. 12 volt 2 amper adaptör ile de şarj ettim. sıkıntısız çalışıyor. ancak 14.4 olanı 4s ile kurdum çalışmasında sorun olmamakla (dönüşü-gücü-torku normal) birlikte şarj edemiyorum. şarj için özellikle aldığım 16.8volt 2a adaptör bu iş için değişen renkli led bulunduran bir adaptör. ama ışığı bağlantı sonrası kırmızıya dönmüyor yeşil kalıyor haliyle de pil dolmuyor.
olası sorulara karşı
1. pillerin hepsi yeni - ölçümleri yapıldı - tek tek dolduruldu - aspilsan c sınıfı uygun
2. bmsler yeni ve kontrol edildi.
3.adaptörler yeni ve kontrol edildi.
4. bağlantılar kontrol edildi kablo çapları ve ölçümleri doğru çıkıyor.
ilgisini ve bilgisini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.