Şahin rulmanda 85 dolarlık 4 eksen kontrol kartı var lpt portlu. Onu alın sıkıntısız kullanın. Bende bu gün 3. Yü sipariş ettim. Nokta cnc nin yaptığı bir kart direkt şebekeden bağlanan 220 v ile çalışıyor. Yıllardır kullanıyorum çok stabil bir kart. Şiddetle tavsiye ederim.
Max 200 khz step motor darbe çıkışı, en CNC freze makinesi sistemi için uygundur
destek uzatın kodlayıcı ayarlamak için SAĞA SOLA, SRO, SJR parametreleri
uygulamalar:
işleme için kabartma levha gibi çeşitli desenler, sole kalıp, fermuar kalıp, desen die ve damgalama die, enstrüman kalıp, cam kalıp vb.
reklam sektörü için gibi: bizim marka, işaretleri, mimari modeller, rozetleri, tabela, paneller, logo, numaraları, işaretleri, craft dekorasyon, mobilya dekorasyon vb
portre için, peyzaj, kaligrafi yazı, mühürler ve diğer grafik sanat heykel, kaligrafi, basso kabartma, vb.
CNC kontrolör ile, her türlü uygun küçük ve orta ölçekli otomasyon ekipman ve aletleri
boyutu: 13.6x8 cm/5.35x3.15 inç
miktar: 1 Adet
not:
1-3mm hata izin lütfen nedeniyle manuel ölçüm. pls teklif önce sakıncası yok emin olun
nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. teşekkür ederim!
paket İçeriği:
1 x USB MACH3 Arayüz Kartı
100-120 dolar civarı alınabilir.elimde var ama makina bitmedi deneyemedim.dışarda denemelerde güzel çalışıyor