7.5 kw servo motor frenleme

Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar dolum hattında çalışan makinemizde ürün etiketinde sadece güç değeri okunan (7.5 kw ) bir sevo motorumuz bulunmakta. kullandığımız sürücü arızalanmasından sonra tamiri yaptırılıp tekrar çalıştırıldı ancak şu anda frenleme dirençlerinde aşırı ısıya neden oluyor. yedek sürücü de elimizde yok. bizde frenleme direncini devre dışı bıraktık. makinemiz çalışıyor ancak motor sürekli dur kalk şeklinde çalışmasından dolayı makine devrinde %3-5 devir oynama yapıyor. kullandığımız sürücü ve modeli: unidrive sp2402 v3
sürücünün frenleme ayarlarını mı yoksa rampa ayarlarını yapılandırmam gerekiyor.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Servolar tamir yapıldıktan sonra bir takım ayarsizliklar arızalar gösteriyor.kısacası tamir olan servo randıman vermiyor.siz o tamire yolladığınız firmayla bir görüşün benimde öyle bir ar zam vardı değiştirdim tamir yüz guldurmuyor
 
sizin bahsettiğiniz servo motor sürücü değilmi.
 
Sürücü evet
 
Arkadaşım merhaba, eğer öyle bir sorun varsa, sürücüden motoruna gerekli bilgiler gitmiyordur böyle olduğu içinde fren kaplini devreye girmiyor diye düşünüyorum.

Bu konu ile alakalı sektörde uzman firmalar var onlarla iletişime geçmen en doğrusudur. bu konu ile alakalı dilersen bir kaç firma önerebilirim. Elçiye zeval olmaz :) :)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,268
Mesajlar
924,848
Kullanıcılar
451,679
Son üye
teknik1234.

Yeni konular

Geri
Üst