hknsckn
Üye
Nasıl bir kafayla hareket etmişsem, masa için içteki profillerin uzunluğu kadar ölçü vermiştim. Üstüne yerleştirip fazlalıkları gördükten sonra bile ”ulan masayı küçük yapmışlar” diye bir serzenişte bulunduktan sonra jeton düştü. Toplam yükü 12 adet M10 35mmlik imbus taşıyacak.
Arabaları raylara takma vakti yaklaşmışken, forumda da arama yaptım ama pek bir şey yazılıp çizilmemiş sanki ya da ben düzgün arayamadım;
Gres yağı konusunda ufak bir araştırma yaptım lityum bazlı greslerden bahsetmişler yabancı bir kaç sitede. Konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ek olarak vidalı millerle raylara farklı cins yağ gerekir mi?
Bugün köprünün deliklerini açıp, yarın gres pompası ve gresi alıp köprüyü de monte etmeyi planlıyorum.
Arabaları raylara takma vakti yaklaşmışken, forumda da arama yaptım ama pek bir şey yazılıp çizilmemiş sanki ya da ben düzgün arayamadım;
Gres yağı konusunda ufak bir araştırma yaptım lityum bazlı greslerden bahsetmişler yabancı bir kaç sitede. Konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ek olarak vidalı millerle raylara farklı cins yağ gerekir mi?
Bugün köprünün deliklerini açıp, yarın gres pompası ve gresi alıp köprüyü de monte etmeyi planlıyorum.