Mevcut durumda keypadi kullanıyor muydunuz? Ya da daha doğrusu keypadi çalışma değerlerini vs. görüntülemek için mi kullanıyordunuz yoksa aç/kapa hız artır/azalt vs. şeklinde işlemleri keypad üzerinden mi yapıyorsunuz?
Yukarıda yapayın verdiği cevap geçerli. Zaten işine yaramıyormuş, bazıları parametreleri ayarladıktan sonra keypadleri takmıyor zaten. Cihaz uzak modda çalışıyor keypad işe yaramıyor. Keypad ilk satın alımda bir maliyet. Atıyorum aynı cihazdan 10 tane var elinde sadece bir adet keypad var lazım olunca onu takıp işlemi gerçekleştirip söküyorlar.Daha önce parametrelerini ayarladığım için normalde kullanmıyorum sadece bazen hataya düşünce reset buttonunu kullanıyordum.
Çok fena bir durum... Korkutucu gerçekten.Yapay herşeyi açık açık belirtmiş, cevap üzerine benim ilave söylecek sözüm yok. Benim için konu kapanmıştır.
Ben diyorum zaten çok sürmez tüm forum siteleri teker teker fişi çekecekler. Kullanmasını bilene yararlı ama her dediğine itimat eden için çok tehlikeli.Çok fena bir durum... Korkutucu gerçekten.
Ben beyaz eşya için bir kaç deneme yaptım. Çok genel yazıyor ve hatalı bilgiler var ve ayrıca benim videolarımı altyazıya çevirerek benden bile alıntılı cevap veriyor...Ben diyorum zaten çok sürmez tüm forum siteleri teker teker fişi çekecekler. Kullanmasını bilene yararlı ama her dediğine itimat eden için çok tehlikeli.
Aynen. Sağdan soldan derleyip ayıklayabildiğini ayıklayıp önüne getiriyor. Teknik bir işte yapaydan destek almak için yine senin konuya hakim olman gerekiyor yoksa onun her dediği yapılırsa iş yaş.Ben beyaz eşya için bir kaç deneme yaptım. Çok genel yazıyor ve hatalı bilgiler var ve ayrıca benim videolarımı altyazıya çevirerek benden bile alıntılı cevap veriyor...
Zaten yaptığı bu. Yoktan var edemez, var olanı derliyor. Bu da hataya yol açabilir. Biraz bilgisi olan için hataları görmek mümkün ancak bilgisi olmayan bir insan yanılabilir.