Boş olan bir roleyi söyleyin. Yada bir roketi boşa çıkarın ona göre parametrik konfigürasyon yapalimKullanıyoruz röle çıkışlarını evet
Boş olan bir roleyi söyleyin. Yada bir roketi boşa çıkarın ona göre parametrik konfigürasyon yapalimKullanıyoruz röle çıkışlarını evet
Tabi. Sorun değil. Rica ederim. Gorusmek üzere .Şu an mesai bitti evdeyim de yarın sabah göndersem yazsam olurmu ya bu arada ilginiz için çok çok teşekkür ederim sağolun
Kendi üzerinde rölesi mevcut. Bu röleye atama yapabilirsiniz.Sürücü üzerinde bir alarm yada hata yok ise bu bilgiyi alamazsınız. Ancak şöyle bir şey yapilabilir. Sürücü zorlanma esnasında nominal akım değerlerinin üstüne çıkıp yüksek akım çekiyorsa bir akım seviyesinin üstünde role cektirebilirz. Bu sizin işinize yarar mı bilemiyorum.
almış oldupunuz ABB sürücüsünün içinden çıkan kitapçıkt parametlerin anlatımı vardır, şuan yurt dışında olduğum için bakma sansım yok ama, kitapçık üzerinden parametrelere bakarak istediğin herşeyi yapabilirsin,Sürücüye besleme gelmesiyle start kesilmesiyle stop yaptırabilecek parametreleri manuel içerisinde bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz. Bir de bu parameter acs modelleri için hepsinde aynı mıdır?
Surucu üzerindeki RJ 45 Jack yuvası bacak lehimleri, kontrolsüz güç nedeniyle kopmuş olabilir. Onuda kontrol edin eger sorun gormezseniz kontrol kartı arızalı büyük ihtimalle yeni sürücü almanız gerekecekYeni keypad taktım yine aynı hatayı verdi sürücüyle vedalaşma zamanı geldi demek ki.