enceladus Üye Katılım 8 Tem 2009 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 44 6 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Tek fazlı ac motorda alttaki fotoğrafta görülen parça var,sürücüden gelen iki kablo giriyor.Bu nedir,ne işe yarıyor?
Merhaba arkadaşlar Tek fazlı ac motorda alttaki fotoğrafta görülen parça var,sürücüden gelen iki kablo giriyor.Bu nedir,ne işe yarıyor?
ibrahim_g Üye Katılım 24 Eki 2010 Mesajlar 340 Puanları 31 6 Ocak 2023 #2 Bu parça fren için kullanılır. Dışardan DC 24 V verildiğinde mekanik olarak fren yapacaktır.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 6 Ocak 2023 #3 Fren mi yoksa devir bilgisi için kullanan bir parçamı? Fren için sürücü ile çalışan bir motor freni sürücü üzerinden mi kontrol ediliyor? Not : bilmediğim için öğrenmek amaçlı soruyorum.
Fren mi yoksa devir bilgisi için kullanan bir parçamı? Fren için sürücü ile çalışan bir motor freni sürücü üzerinden mi kontrol ediliyor? Not : bilmediğim için öğrenmek amaçlı soruyorum.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,234 Puanları 2,556 Yaş 40 6 Ocak 2023 #4 serkan_48' Alıntı: Fren mi yoksa devir bilgisi için kullanan bir parçamı? Fren için sürücü ile çalışan bir motor freni sürücü üzerinden mi kontrol ediliyor? Not : bilmediğim için öğrenmek amaçlı soruyorum. Genişletmek için tıkla ... Sanki BLDC motor statoruna benziyor ama bende alaka kuramadım .
serkan_48' Alıntı: Fren mi yoksa devir bilgisi için kullanan bir parçamı? Fren için sürücü ile çalışan bir motor freni sürücü üzerinden mi kontrol ediliyor? Not : bilmediğim için öğrenmek amaçlı soruyorum. Genişletmek için tıkla ... Sanki BLDC motor statoruna benziyor ama bende alaka kuramadım .