Acaba esnaflar çok mu kazanıyor

vurucu tim, sana fena vurmuşlar galiba. ne bu isyan? at binenin, kılıç kuşananın. seni tutan yok.
Öyle olmuyor işte tıp ve pilotluk okumak benzemez Avukatlık okumaya benzemez sen bilmezsin masrafları konuşursun işte imkanı olan daha çok kazanıyor imkan yoksa kendini özgür zannetmeye devam.

Öyle olmuyor işte tıp ve pilotluk okumak benzemez Avukatlık okumaya benzemez sen bilmezsin masrafları konuşursun işte imkanı olan daha çok kazanıyor imkan yoksa kendini özgür zannetmeye devam.
nereden biliyorsun esnaflık yapmadığımı? dükkan açmadığımı? şuan emekliyim o ayrı bir konu. zamanında işimde bir numara iken, büyük balıklar işime turp suyu sıktı. büyük kazandım ama zamanında vazgeçtim. büyük kaybetmedim. mühendis değilim ama matematik hesaplamalarım üniversitede kitap değiştirtti. benim hesaplamalarım kitaba girdi. yaptığım hesaplamaları yüksek mühendisler yapamıyordu. kapital her zaman küçük balığı yutar. zaman uyum sağlayamazsın silinir gidersin.

nereden biliyorsun esnaflık yapmadığımı? dükkan açmadığımı? şuan emekliyim o ayrı bir konu. zamanında işimde bir numara iken, büyük balıklar işime turp suyu sıktı. büyük kazandım ama zamanında vazgeçtim. büyük kaybetmedim. mühendis değilim ama matematik hesaplamalarım üniversitede kitap değiştirtti. benim hesaplamalarım kitaba girdi. yaptığım hesaplamaları yüksek mühendisler yapamıyordu. kapital her zaman küçük balığı yutar. zaman uyum sağlayamazsın silinir gidersin.
Bozuk vallahi abi herkesin hakkında hayırlısı olsun bakalım.

git adamı şikayet et, hem yapanı hem de yaptıranı, faturasız iş çeviriyorlar.
bir de esnaflığın bir kaç tane yüzü vardır. her esnafın işi aynı zaman diliminde para getirmez, kazanamaz. bakkal- esnaf lokantası gibi değildir. ay gelir günü besler, gün gelir ayı besler. mesela bodrum 12 ay iş olmaz. sezon başı ve sezon sonu demirci, elektrikçi, inşaat, tersane, boya işleri para kazandırır. sezonda genelde sinek avlarlar. esnaflık yaparken bazı kriterleri dikkate almak lazım.
Hangi birini edecen mezarcı kaynıyor ortalık sonra meslek para etmiyor neden etmiyor egosunu tatmin edecek iki tatlı lafa sanki dünyayı kurtarmış iyilik meleği olmuş mezarcılar yüzünden

Abi arkadaş eski tunahan nik değiştirmiş. Belki sende görüyorsundur. Eski nikiyle de iş konusunda yazıları vardı.
öyle nick değiştirmeye izin var mı? özür dilerim, şimdi baktım değiştirebiliyormuşuz. ama değişmemeli bence. adından utanan gelmesin.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri