Bu nasıl bir işçiliktir bu nasıl bir ustalıktır! Yanarım yanarım ucuz yollu yapılacak diye gelişi güzel yaptırılan bu tarz işlere yanarım. Bir alt resimdeki de işçilik, onu yapanda insan evladı. Onu bunu bilmem arkadaşlar her ne iş yaptırıyorsan başında oturup şunlar şunlar olacak diye kararlaştırıp sonra işi vereceksin, değilse böyle gaydırıgoppak işlerle karşılaşmak gayet normal.
@Bızdık sanada Allah kolaylık versin, işin zor birader. TTNET kullanırken bu kadar olmasada buna benzer eski yada hatalı hat yüzünden neler çektim ben bilirim. Ödediğin paraya 2 kat hız alabilecekken yarısını zor alırsın onda da illah edersin.
Yerinizde olsam ev kendinize ait ise apartman olarak bi toplantıda bu konuya değinir adam akıllı bir hat döşettirirdim yada her koyun kendi bacağından deyip
@korkmaz_design in dediği gibi kendime izolasyonlu bir cat 6 hat çektirmenin yoluna bakardım. Yada bulunduğunuz yerde aynı fiyata başka alternatifler (farklı firmalardan yayın alma yada kablosuz ortak yayın gibi) düşünürdüm.