Akü ile sınırsız ve süresiz enerji üretimi mümkün bişey mi?

Birisi bulsun şu sınırsız enerjiyi de rahat edelim.Sayaç derdi yok fatura ödeme derdi yok.Bence bu 51. bölgede olup bitenleri merak ediyorum biraz info verseler UFO lar bu işi çözmüştür belki o kadar uzaktan geldiklerine göre
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Termodinamik,elektrik,enerji kanunlarını prensipte çok iyi öğrenmediğiniz için bu sevdadan vazgeçin diyemiyorum,bu işlere yeni teşebbüs edenlere

Ama bırakalım uğraşsınlar,belki uğraşırlarken UFO yoluyla onları izleyenler (!) bunun olacağını veya olamayacağını kulaklarına fısıldarlarlar belki Bu mevcut motivasyonlarını da ben hiç bozmayalım diyorum,sürekli boşa kürek çekseler bile.

Olumlu veya olumsuz bir şeylerin olacağına körü körüne ve iyice inanmak iyi bir şeydir, kimbilir belki bir gün herşey tersine (kanunların çok dışına çıkılarak) çevrilir,onlar sayesinde dünya enerji probleminden kurtulmuş olur,böylelikle.Mesih,peygamber,vb. seviyesine de yükselmiş olurlar,eğer bedava elektrik üzerinden olan tüm bu hayalleri gerçek olabilirse (!) Kolay gelsin.
 
Ufo demişken acil servise gelen hastaya konulan ilk teşhis

Ekli dosyayı görüntüle 35465
Hemi de resmi belge bu, tanıyı koyan kahraman doktorun adını kaşesini de göreydik sosyal medyada meşhur etseydik böyle beyinler yükselsin aramızdan .
Adeta dejavu yaşadım yıllar önce aynı taktik tasvir yapıldı , perendev konusunda, sanırım resmi de ben ekledim hafta başında da bu konunun fanatik takipçisi ama hala bir modelini yapmayan Erkan adlı üyeyle de o günleri andık beni listesine aldı (farklı bir konuda yazmasına sevinmiştim üstelik) .
 
Son düzenleme:

enerjinin sonsuz olmayacağı kesin ama sonsuz enerji fikirleri sonsuza kadar dile getirilicek galiba

bu arada kedi videosuda burda.

 
sürekli aynı fikirlerin ortaya atılmasının sebeb

kedi videosu

 
Bir de şöyle düşünün,bu konu gündemden bizim forumda tam düşse,yazı yazıp oyalanacak ve yazarken eğlenecek başka çok ilginç ve herkesin dikkatini çekecek konu başlığını da pek düşünemiyorum

Yok perendev motoruydu,yok sonsuz erke (devridaim makinesiydi) derken gündemden düşmeyen, ama hem yazarken hem de okurken de insanı bu kadar eğlendiren eğlenceli yorumlar ortaya çıkmış oluyor,çok kötü de olmuyor,öyle değil mi,haksiz mıyım? Kolay gelsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…