Hemi de resmi belge bu, tanıyı koyan kahraman doktorun adını kaşesini de göreydik sosyal medyada meşhur etseydik böyle beyinler yükselsin aramızdan .
Adeta dejavu yaşadım yıllar önce aynı taktik tasvir yapıldı , perendev konusunda, sanırım resmi de ben ekledim hafta başında da bu konunun fanatik takipçisi ama hala bir modelini yapmayan Erkan adlı üyeyle de o günleri andık beni listesine aldı (farklı bir konuda yazmasına sevinmiştim üstelik) .sonsuz enerji fikirlerinden gına geldi artık
tere yağlı ekmek yere düşerse yağlı kısım yere denk gelir
kediler ise yere 4 ayak üstünde düşer
bir tane tava ekmeği alıyorsun bolca yağ sürüyorsun
bir tane koli bandı alıyorsun ekmeğin yağlı olmayan kısmı kedinin sırtına bantlıyorsunuz ve boşlukta bırakın işte size devir daim motor. işte size sonsuz enerji.
Hemi de resmi belge bu, tanıyı koyan kahraman doktorun adını kaşesini de göreydik sosyal medyada meşhur etseydik böyle beyinler yükselsin aramızdan .
Adeta dejavu yaşadım yıllar önce aynı taktik tasvir yapıldı , perendev konusunda sanırım resmi de ben ekledim hafta başında da bu konunun fanatik takipçisi ama hala bir modelini yapmayan Erkan adlı üyeyle de o günleri andık beni listesine aldı (farklı bir konuda yazmasına sevinmiştim üstelik) .
sonsuz enerji fikirlerinden gına geldi artık
tere yağlı ekmek yere düşerse yağlı kısım yere denk gelir
kediler ise yere 4 ayak üstünde düşer
bir tane tava ekmeği alıyorsun bolca yağ sürüyorsun
bir tane koli bandı alıyorsun ekmeğin yağlı olmayan kısmı kedinin sırtına bantlıyorsunuz ve boşlukta bırakın işte size devir daim motor. işte size sonsuz enerji.