anahtarı kucuk odaya taktım ordaki mini r4 dü de notr geciremediğim yatak odasının buat ına kondurdum nötrü fazı direk yerinden almıs oldum ilerde nötrsüz olanlardan sipariş edersem temudan anca ozaman değişirim şuanda akıllımı akıllı otursun yerinde dedimSonoff'un kablolu, kablosuz akıllı anahtar sistemleri var. Kablolu olanı için ZigBee mini L2 ürünü inceleyebilirsiniz. Buat içine uygun.
Kablolu olanlar için de anahtara nötr indirmeye gerek kalmıyor bunlarda malum.. Bağlantılari buatta değiştirmek, cihazı da buata yerleştirmek yeterli oluyor.anahtarı kucuk odaya taktım ordaki mini r4 dü de notr geciremediğim yatak odasının buat ına kondurdum nötrü fazı direk yerinden almıs oldum ilerde nötrsüz olanlardan sipariş edersem temudan anca ozaman değişirim şuanda akıllımı akıllı otursun yerinde dedim![]()
Evet, bu oldukça mantıklı! Bağlantı kutusundaki bağlantıyı değiştirirseniz ve cihaz orada kalırsa, bu, nötrün anahtara bağlanmasıyla ilgili ek zorlukları önleyecektir. Önemli olan, ayarlardan sonra her şeyin istikrarlı bir şekilde çalışmasıdır.yok benim derdim anahtarı değistirmek yoksa dediğiniz gibi r2 ile sorunu cozerdim taktık kafayı ya hadi hayırlısı yardımın için teşekkürler hocam