Akıllı anahtar nötr çilesi

Belirli bir tip nötrsüz anahtar kullanmanız gerektiğinde bu kesinlikle zor bir sorundur. Mümkünse, bu sınırlamanın etrafında çalışmanıza izin veren bir sistem deneyebilirsiniz.

Sonoff'un kablolu, kablosuz akıllı anahtar sistemleri var. Kablolu olanı için ZigBee mini L2 ürünü inceleyebilirsiniz. Buat içine uygun.
anahtarı kucuk odaya taktım ordaki mini r4 dü de notr geciremediğim yatak odasının buat ına kondurdum nötrü fazı direk yerinden almıs oldum ilerde nötrsüz olanlardan sipariş edersem temudan anca ozaman değişirim şuanda akıllımı akıllı otursun yerinde dedim :)

anahtarı kucuk odaya taktım ordaki mini r4 dü de notr geciremediğim yatak odasının buat ına kondurdum nötrü fazı direk yerinden almıs oldum ilerde nötrsüz olanlardan sipariş edersem temudan anca ozaman değişirim şuanda akıllımı akıllı otursun yerinde dedim :)
Kablolu olanlar için de anahtara nötr indirmeye gerek kalmıyor bunlarda malum.. Bağlantılari buatta değiştirmek, cihazı da buata yerleştirmek yeterli oluyor.

yok benim derdim anahtarı değistirmek yoksa dediğiniz gibi r2 ile sorunu cozerdim taktık kafayı ya hadi hayırlısı yardımın için teşekkürler hocam
Evet, bu oldukça mantıklı! Bağlantı kutusundaki bağlantıyı değiştirirseniz ve cihaz orada kalırsa, bu, nötrün anahtara bağlanmasıyla ilgili ek zorlukları önleyecektir. Önemli olan, ayarlardan sonra her şeyin istikrarlı bir şekilde çalışmasıdır.
Nasıl kurulacağına dair videolar izleyebilir veya makalelere bakabilirsiniz, ancak rahatlamayı unutmayın, scarab tapınağı yuvası mini oyununda beyninizi boşaltabilirsiniz. Burada () demo modunda oynayabilir, oyunun nasıl çalıştığını görebilir ve yeteneklerinizi hissedebilirsiniz.
Nasıl kurulacağına dair videolar izleyebilir veya makalelere bakabilirsiniz, ancak rahatlamayı unutmayın, scarab tapınağı yuvası mini oyununda beyninizi boşaltabilirsiniz. Burada https://scarab-temple.net/ demo modunda oynayabilir, oyunun nasıl çalıştığını görebilir ve yeteneklerinizi hissedebilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
130,631
Kullanıcılar
454,181
Son üye
Fatih Yalçınkaya

Yeni konular

Geri