elektrotex
Üye
zannetmiyorum türk menşeeli ürünlern tutulacağını aslında bende türk firmalarıyla calışmak isterdim ama malesef teknik destek yazılım ve diğer konularda kalite çok düşük insanlar türk malı deyince biraz uzak duruyor sebebide cin olmadan adam çarpma mantığı biz MARMİTEK firmasının ürünlerini kullanmaktayız ve hiçbir sekilde sorun yasamadık avrupanın en büyük şrketlerinden bir tanesi ve kalite teknik destek olarak sistemli çalışan bir firma diyorsunki kendimiz yapalım o zamanda bir sürü prosüdür engeli çıkıyor karsına yani uğrastığına bile değmez büyük bir bütce ayırman gerekiyor mesela en azından 500.000 dolar ve daha fazlası kimse uğrasmaz bence ama fikrine saygılıyım yapılabilir ama kim yapar ..?
Arkadaşlar bu işler öyle söylendiği gibi çok büyük bütceye falan gerek yok.
Bu tür sistemler microişlemvi kontrolleri ile calışmakta. Varsa projeleriniz ben sizlere teknik ve programlama bakımından her türlü destek ve yardımı yaparım.
Unutmayın ki birlikten güç doğar. Yapmak istediğiniz Projenizin açıklamalarını verin bana ben sizin için neler gerekli nasıl bir program gerekli hepsini hazırlayayım.