akım trafosu hakkında

ben demedimmi hakan abimiz alttan alttan bakiyodur duramaz O diye)))

Yok Foruma'da yönetime de küsüm, sadece böyle kritik durumlarda haberim olduğunda müdahale etmeyi düşünüyorum.

Bulunmaz hint kumaşı değiliz neticede, Forumda çok değerli üstadlar var mesela @fahri yetiş abimiz gibi Onların yorumlarını dikkatli okuyun, kendileri polemik yaratmamak için kısa ve net cevap verirler uzayan tartışmaların içine de girmezler.
Allah'a emanet olun. Hepinize mutlu,huzurlu,başarılı günler dilerim...

abi arkadaslar sizin icin foruma konu bile acmis..yani sizi cok iyi anliyorum ama bilgiye ac benim gibi cok arkadasimiz var..hergun yeni seyler ogreniyoruz ogretiyoruz..fakat siz ve sizin gibi tecrubeli ustalar bu forumda olmazsa isler yukaridaki konu gibi isin icinden cikilamaz hale gelebiliyor...cok basit seyler yuzunden ortam geriliyor, bence cok fazla abartilmamasi gerekli..tabiki bu sizin dusunceniz fakat bir cok arkadasim gibi bende sizin forumda ayri bir yerinizin oldugunu dusunuyorum.sahislara kusebilirsin fakat foruma kustugunuz zaman hepimize kusmus oluyorsunuz bnce..sizin yuzunzden diger degerli ustalar da foruma cok fazla girmiyor dikkat ettgm kdryla.))..saygilar..

abi arkadaslar sizin icin foruma konu bile acmis..yani sizi cok iyi anliyorum ama bilgiye ac benim gibi cok arkadasimiz var..hergun yeni seyler ogreniyoruz ogretiyoruz..fakat siz ve sizin gibi tecrubeli ustalar bu forumda olmazsa isler yukaridaki konu gibi isin icinden cikilamaz hale gelebiliyor...cok basit seyler yuzunden ortam geriliyor, bence cok fazla abartilmamasi gerekli..tabiki bu sizin dusunceniz fakat bir cok arkadasim gibi bende sizin forumda ayri bir yerinizin oldugunu dusunuyorum.sahislara kusebilirsin fakat foruma kustugunuz zaman hepimize kusmus oluyorsunuz bnce..sizin yuzunzden diger degerli ustalar da foruma cok fazla girmiyor dikkat ettgm kdryla.))..saygilar..

Yok ben çok yoruldum 2005'den beri forumlardayım yöneticiliklerde yaptım ama artık yeter. Psikolojik problemli, art niyetli insanlar çıkıyor huzurunuzu bozuyor bu nedenle kesinlikle foruma geri dönmeyeceğim. Sıkıntınız içinden çıkamadığınız hususlar olursa önceki mesajımda belirttiğim gibi @fahri yetiş abimiz gibi forumda kendini ispatlamış üstadlarımıza ulaşırsınız ayrıca ben de mail adresimi verdim.
Hoşçakalın...

fahri abi, binbasi ustad, sail ustad, serkan arkadasimiz, bylent ustamiz, zeybek abimiz ve foruma uzun suredir girmeyen genc arkadas ve aklma gelmeyen cok degerli ustalar...hepinize sesleniyorum..sadece yasli uzman abimize degil))...

öyle mi youngclimber sen de mi değişmez diyorsun.

Bunda anlaşılmayacak birşey yok;
TEDAŞ tesis aboneliği açıp mühürü basarken kaydettiği akım trafosu değerinde akım trafosu olmak zorundadır bunu kimse kafasına göre değiştiremez.Bu üçkağıtçılığa usülsüzlüğe girer.
Olayı teorik açıdan soruyorsanız yada TEDAŞ onayıyla değişiminden bahsediyorsanız tüketim değerleri değişmeyecektir.
(aslında sana cvp vermek istemedim ama forumdan değer verdiğim bir büyüğüm bunu kopyala yapıştır heralde bu sefer anlar dedi onu kırmak istemedim için bende dediğini yaptım)

Sonunda olayı çözdük hakan abimizin sayesinde

Bu yazdıklarımı baştan okuyunca bir yerde belirtmem gereken şeyi belirtmemisim özür dilerim ben sadece 80/5 ile 100/5. Arasında fark olmaz demek istedim yani tedasa abone falan olduğu yok yeni abone olacak ve hangi değerde abone olursa olsun faturada fark etmez demeye çalışmıştım neyseki konu çözüldü hereze tesekkurler

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,679
Son üye
kenan7777

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri