orcullu
Üye
Seri bağlarsak?Akım trafosunun S1 S2 uçlarına iki tane akım alıcı bağlarsan ( sayaç- ampermetre) akım ikiye bölünür.
Seri bağlarsak?Akım trafosunun S1 S2 uçlarına iki tane akım alıcı bağlarsan ( sayaç- ampermetre) akım ikiye bölünür.
Seri bağlarsak?
devrede 1 adet EPM-06 MULTİMETER 1 adet EPR-04 POWERMETER ve x5 kombi sayaç bağladım. Multimeter de gördüğüm akım ile fluke pensampermetre ile yaptığım ölçüm aynı. Şu an 4,5 kw yük verdim. 3 saat kadar çalıştırıp saatimin doğru yazıp yazmadığını da kontrol edeceğim.Ampermetre ve sayacın iç direnci ölçüm hassasiyetini etkileyebilir. Sağlıklı olanı uygulamayı yapıp, sağlam bir pensampermetre ile karşılaştırmaktır.
devrede 1 adet EPM-06 MULTİMETER 1 adet EPR-04 POWERMETER ve x5 kombi sayaç bağladım. Multimeter de gördüğüm akım ile fluke pensampermetre ile yaptığım ölçüm aynı. Şu an 4,5 kw yük verdim. 3 saat kadar çalıştırıp saatimin doğru yazıp yazmadığını da kontrol edeceğim.
Evet. 5 saat çalıştırdım 22.3 yazdı. doğru yani.4.5 kWh x 3 =13.5 olması mı gerekiyor ?