Gaç zamandır derim ki eliniz değince bu LED&FAN devresinden yapın.Geçen gün yaptığım LED&FAN hazır onu kullanırız.Bu led&fan devresi her derde deva.
Gaç zamandır derim ki eliniz değince bu LED&FAN devresinden yapın.
Gabloların blendajlı olmasına gerek yok ancak bitişik iki renkli kablodan kullanılması işi kolaylaştırır. Bitişik temin edilemezse normal ince kablolar ile de yapılabilir.
Genel disiplinde GIRMIZI gablo sağ kanalı ifade eder. Beyaz veya siyah ise sol kanalı gösterir.
Loudness devresindeki tüm L ve R harflerini plakete yazarsan hıdırı uygun şekilde dürtmen yeterli olacaktır.
UNUTMA..!
Senin pot bağlantılarının sıralaması benim loudness devresindeki hıdırların sıralamasına uygun değil. Bu yüzden ikili kablolar halinde ikili hıdırlar ile bağlantı yapmalısın.
Ampliye gidecek uçlar zaten 3 uçlu olacak.
Gerçekten çok önemli bir devre çok işe yarıyor.İyiki geçende yapmışız yine.Gaç zamandır derim ki eliniz değince bu LED&FAN devresinden yapın.
Kablolama biraz kaba gibi. Ama sonuca göre bakarız.Hocam ben POT ile LOUDNESS kablo bağlantılarını dediğiniz gibi yaptım.Önce her pinin altına L/R hangisi ise yazdım.Ona göre yaptığım kablolar ile bağlantıyı kurdum.
2. Led&Fan devresini SW devresinin arkasına koyabilir miyiz?SW ledler için. Diğer kartların durumuna göre 90 derece döndürebiliriz belki.
SW ledlerinin PCB sinde 12V daimi ledler şaseye göre yanıyor.Ben ledleri ters çevirsem sorun çözülür değil mi?Biz SW ile 12V vereceğimiz için.
Sıralama farklı olunca biraz karışık görünüyor.Loudness devresinin kutuya montajından sonra kobloları daha kısaltıp düzenleyebilirim.Kablolama biraz kaba gibi. Ama sonuca göre bakarız.
Orijinal devredeki kablolama gibi olmasını isterdim.
Ters çevirmem gerekiyor o zaman.Ortak uç devrede anod.Kendi devresinde ledlerin ortak ucu şase ise ve ledlerin ortak uçları anod ise ledleri ters çevirmelisin.
Ampli PCB sinin geldiği yeri şaseye marker kalemle çiz. Soğutucusunu da çiz.Sıralama farklı olunca biraz karışık görünüyor.Loudness devresinin kutuya montajından sonra kobloları daha kısaltıp düzenleyebilirim.
Yamyam hocam kutu yerleşim planı bu şekilde olacaksa.Yükseltme aparatları ile devreleri kutuya monte etmeye başlayayım mı?Bu aşamada dikkat etmem gereken bir şeyler var mı?
Ters çevirmem gerekiyor o zaman.Ortak uç devrede anod.
op-amp besleme kablosu şaseli olarak uzunluğu 2x12V BESLEME devresine kadar mı olacak?3 adet mi olacak bu kablodan yanlış anlamadım değil mi?Arka paneldeki L/N op-amp beslemesi için şase kablosu da dahil 3 adet kablolu konnektör hazırlanmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?