Tamam o zaman sizin dediklerinizden alırım.
Sizin amplideki LOUDNESS ve TON KONTROL kartında kullandıklarınız çok şeker görünüyor.Onları görünce guduruyorum.Markası ne onların?
Ben çoğunlukla BOURNS alırdım. Bir ara HELİTRİM marka bulmuştum uzuca çok almıştım
Son zamanlardaki BOURNS'lar BARON olmuştu. Çin işi idi yani.
En son loudness kartındaki maviler barondur. @sasen1 i gup gup gudurtayım.
Bakalım helitrim trimpotlarımı tanıyabilecek mi. https://tr.aliexpress.com/item/32829733235.html
Onlar genellikle stroflex tipi olarak bilinir.
Ama o resimdekiler bir çeşit mika polyester kondansatör.
Yani en kıymetlilerinden.
H ibaresini bilmiyorum ama H yazan kondansatörler çok pahalı ve ses için ideal oluyorlar.
Onlar genellikle stroflex tipi olarak bilinir.
Ama o resimdekiler bir çeşit mika polyester kondansatör.
Yani en kıymetlilerinden.
H ibaresini bilmiyorum ama H yazan kondansatörler çok pahalı ve ses için ideal oluyorlar.
Bu kondansatörlerden benim söktüğüm amplide de bolca çıkmıştı şimdi bu amplide de görünce araya gireyim dedim Özellikte ton kontroldeki bass potunun dibindekiler oldukça şişman tipteydi.
Eskiden gerçekten kaliteli malzemeler kullanılıyormuş benim anladığım.
Helitrim trimpotların alt kısmı porselendir. Firma belli kalitedeki cihazlar için üretiyor.
Benim resimdeki mavi beyaz trimpotlar da porselendir.
Örneğin benim trimpotlarımda WESTON marka olanlar da vardır. Sol üsttekiler. Bunlar da kıymetlidir. Ama bacak aralığı standart olmadığı için fazla kullanamamıştım.
Bu kondansatörlerden benim söktüğüm amplide de bolca çıkmıştı şimdi bu amplide de görünce araya gireyim dedim Özellikte ton kontroldeki bass potunun dibindekiler oldukça şişman tipteydi.
Eskiden gerçekten kaliteli malzemeler kullanılıyormuş benim anladığım.
Eskiden gerçekten kaliteli malzemeler kullanılıyormuş benim anladığım. Ekli dosyayı görüntüle 92855