mehmeth
Üye
arkadaşlar evime hırsız girdi ve evde ne varsa aldı götürdü. Bende geçte olsa "DSC - PC585" kontrol paneli içinde olan kurulumsuz hazır bir paket alarm sistemi aldım. bir sorum olacak harici siren için sadece bell +,- bağlantı yapmak gerkiyor, yoksa farklı bir bağlantıda oluyormu... ve bu gereklimi çok teşekkür ederim..Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim..
1 adet eds marka harici siren
1 adet dsc pir dedektör
1 adet kapı manyetik kontak
akü ve trafo
DSC - PC585 kontrol paneli
pc 1555 panel
sobotaj, siren tetikleme, flaşör tetikleme nasıl yapılıyor...
sayın nextstar, cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım sirenim "-" tetikleme yapıyor, anladığım kadarı ile bell - ye siren tetikleme, elektirik içinde aux +, - ye bağlantı yapacağım, yanlışım varsa beni düzeltmenizi rica edeceğim, birde sabotaj ve flaşör tetikleme klemensleri var, oraya birşey bağlayacakmıyım...cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
1 adet eds marka harici siren
1 adet dsc pir dedektör
1 adet kapı manyetik kontak
akü ve trafo
DSC - PC585 kontrol paneli
pc 1555 panel
sobotaj, siren tetikleme, flaşör tetikleme nasıl yapılıyor...
sayın nextstar, cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım sirenim "-" tetikleme yapıyor, anladığım kadarı ile bell - ye siren tetikleme, elektirik içinde aux +, - ye bağlantı yapacağım, yanlışım varsa beni düzeltmenizi rica edeceğim, birde sabotaj ve flaşör tetikleme klemensleri var, oraya birşey bağlayacakmıyım...cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: