Ahmetskayaa
Üye
Merhabalar elim de böyle bir rgb kumandalı led var bunun bağlantı çıkışı USB nasıl bir adaptör kullanabilirim? Telefon şarj adaptörleri kurtarır mı?(10 metre led)
Telefon şarj adaptörlerinin en fazla 5 volt 2.5 amper çıkışı var.Ekli dosyayı görüntüle 102708Ekli dosyayı görüntüle 102709
Merhabalar elim de böyle bir rgb kumandalı led var bunun bağlantı çıkışı USB nasıl bir adaptör kullanabilirim? Telefon şarj adaptörleri kurtarır mı?(10 metre led)
9 cm de 1 led düşüyor efendim 10 civarı bir şey yani.Metresinde kaç led var?
Evet efendim daha sonrasın da fark ettim öyle olduğunu.Telefon şarj adaptörlerinin en fazla 5 volt 2.5 amper çıkışı var.
6 Ampere kadar şarj cihazı var. Fakat bu cihazlar uzun süreler değil daha çok bir telefonu şarj edecek süre boyunca kullanıma daha uygun.Telefon şarj adaptörlerinin en fazla 5 volt 2.5 amper çıkışı var.
bak orada kendin yazmışsın, 6 ampere kadar diye. adaptör dediğimiz beslemeler xxx değere kadar besleme yapar der. senin led amca 12 amper isterim diyor. ve led amcanı iki uçtan besleyemezsin. çünkü rgb ve driver var.6 Ampere kadar şarj cihazı var. Fakat bu cihazlar uzun süreler değil daha çok bir telefonu şarj edecek süre boyunca kullanıma daha uygun.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...l-sarj-adaptoru-ve-usb-kablo-pm-HBC00002NFK00
Açıkçası anlamadım. Yanlış bir şey mi yazmışım?bak orada kendin yazmışsın, 6 ampere kadar diye. adaptör dediğimiz beslemeler xxx değere kadar besleme yapar der. senin led amca 12 amper isterim diyor. ve led amcanı iki uçtan besleyemezsin. çünkü rgb ve driver var.
hayır yanlış bir şey yazmadın.Açıkçası anlamadım. Yanlış bir şey mi yazmışım?