Amatör Tamir için Aldığım Ekipmanlar

Hocam tanıdığım elektrikçiye sordum çalıştırmadan önce yapmam gereken bir şey var mı diye oda 2 3 dk bekle duman gitsin sonra lehim yedir dedi bende dediklerini yaptım bence uç ile alakası var gibi fotorafta belirttiğim yer ile lehimi eritebiliyorum sadece üst taraflarda eritmiyor.
@serkan_48 ustamız olması gerekeni söylemiş, benim ekleyebileceğim tek şey ıslak sünger ve bulaşık teli ile temizlemen olabilir. (kullanırken) havyanın ucu hep parlak olsun.

Bu havya ucunun sadece kırmızı ile işaretlediğim yeri lehim tutar.

Geri kalan kısmı lehim tutmaz.

Havyanın tam ısınması 3 dakika gibi bir süreyi bulur.

Birde size ucu temizleme yöntemlerini öğrenmeniz lazım ve lehim pastanız yoksa lehim pastası lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 111381
Lehim pastam var
@serkan_48 ustamız olması gerekeni söylemiş, benim ekleyebileceğim tek şey ıslak sünger ve bulaşık teli ile temizlemen olabilir. (kullanırken) havyanın ucu hep parlak olsun.
yardımcı olduğunuz içinHepinize teşekkür ediyorum.

fotorafta gözüken yerlerden hangisine dc motor hangisine pil bağlantısı yapmam gerek.
WhatsApp Image 2024-10-25 at 18.33.59.jpeg

B+ ve B- pilin artı ve eksi bağlantısı,

Yine aynı şekilde M+ ve M- de motoru bağlantı yerleri.

Havya ve ucun resimleri de ekleyin merak ettim. Lehim tutan ve tutmayan yerleri.

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri