Merhaba arkadaşlar basitçe hazırladıgım cnc routerimi paylaşacağım çok basit oldu ama mekanik aksamı komple 50 tlye maal oldu. Ben mdf ile cncde kestirecektim ama mali imkanlarım şu anda uygun olmadıgı için daha sonra solidworkste çizdiğim projeye uygun olarak yeniden yapacagım.Şimdilik elimizde bulunan hurda malzemeler ve teleskobik raylar ve gijon(saplama) vidaları kullandım.
Videosuda var arkadaşlar videosunuda yükler yüklemez ekleyecegim.
Yalnız tb6560 anakartımın z ekseninde bir problem var motoru çevirmiyor sadece titreşim yapıyor.Ben entegrede diye tahmin ettim entegre aldım sizin fikriniz nedir acaba? Birde motor tuning ayarlarımı mm türünden yapamıyorum mm's ye geçtigimde motora ayar yapamıyorum vetric aspire programı otomatic mm'ye geçiriyor mach3'ü bu yüzden hata yapıyor aspire ile bir türlü çıktı alamadım.
Videosuda var arkadaşlar videosunuda yükler yüklemez ekleyecegim.
Yalnız tb6560 anakartımın z ekseninde bir problem var motoru çevirmiyor sadece titreşim yapıyor.Ben entegrede diye tahmin ettim entegre aldım sizin fikriniz nedir acaba? Birde motor tuning ayarlarımı mm türünden yapamıyorum mm's ye geçtigimde motora ayar yapamıyorum vetric aspire programı otomatic mm'ye geçiriyor mach3'ü bu yüzden hata yapıyor aspire ile bir türlü çıktı alamadım.