keysellerco
Üye

Evet takmıyorum açma kapama tuşunun kablolarını. Tornavida ile kısa süre dokunup çekiyorum tetiklemek için.Power düğmesini anakart üzerinden mi kısa devre ediyorsunuz
Yeşil ve sarı köprü sonucunda 5V çıkış veriyor.Yeşil ve siyahı köprüleyip hangi voltajların çıktığını kontrol etmelisiniz ilk önce .
https://320volt.com/pc-guc-kaynagi-konnektor-kablo-voltaj-bilgileri/#google_vignette
Doğrudur tamir etmenizi beklemiyorum sadece. değer alamadık hiçbir yerden doğru pencereden bakabilmek için ustalardan yardım talep ediyorum. Yardımcı olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.Anakart bilgisayarcıya gidecek
@paskomya üstat
Kontrol kalemi ile anakart tamir etmesini bilmiyorum.
Buradan yönlendirme ile tamir olmaz.
Kendi başınıza birşeyler yapacaksanız paylaştığım linki okuyun ilk önce .Yeşil ve sarı köprü sonucunda 5V çıkış veriyor.
Doğrudur tamir etmenizi beklemiyorum sadece. değer alamadık hiçbir yerden doğru pencereden bakabilmek için ustalardan yardım talep ediyorum. Yardımcı olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
pcyi bir türlü çalıştıramadım. Power değiştirdim, çalışan power ile baktım ama bir türlü çalışmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Kasa power düğmesi takılı değil anakart üzerinde taktık denedim ama yine tepki yok, kontrol kalemi ile denedim yine tepki yok. Nereye bakabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 120524