Android ile Akıllı ev Ürünleri (Kendi üretimimiz)

selam MAIN_LOOP
Yukarıdaki çalışmaya benzer benim de bir tasarımım oldu fakat prototip de bluetotth yerine android tabanlı bir uygulamayla,örneğin ampule elektriği açma-kapama komutunu başka bir şehirden interneti kullanarak vermek istiyorum.bu konuda bana nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
telefon zaten internete bağlı,ama evdeki ampule komut veren devreye android i kullanarak nasıl komut verebilirim?
hocam bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum,ben profosyonel veya çok ileri düzeyde bilgilere sahip değilim,benimki sadece bir uğraşı..sizin gibi profosyonel kişilerin yardımına ve bilgisine ihtiyacım var,bana yardımcı olursanız sevinirim?


ürün güzel olmuş fiyatıda uygun.fakat bu tip cihazlarda merkez üniteden diğer odaların anahtarlarına kablo çekme işi biraz problemli.
cihazınızın içine bir adette 433mhz atx serisi bir verici kullanıp alıcı modulleride anahtar buatlarına gizleyebilirsiniz. alıcılarda enerji probleminiz ve boyut probleminizde olmaz kapasitif güç kaynağı ile röleli alıcılar yapabilirsiniz. zaten bluetotth 2.4ghz seviyeerinde olduğundan atx ile çakışma ihtimalide yok. triyaklı alıcılarda eklenip isteyenlerede dim anahtarlı modelindende verilebilir. bunlar sadece öneridir yanlış algılanmasın. kolay elsin
 
linkini verdigim iki devrenin tasarimi yazilimi montaji bana ait sizin isrediginiz bilgi tam olarak nedir
 
Bu devre şemasını ve kullandığınız ekipmanları öğrenebilir miyim acaba tolga bey? teşekkür ederim
 
Dostum peki bunları taktığınız kartı nereden temin edebilirim?
 
Son düzenleme:
karti ben cizdim ve ürettirdim.karti yollasam icindeki yazilimi soracan onu da ben yazdim.yazilimi yollasam kontrol etmek icin android ve pc programini soracan onu da ben yazdim iste bu saydiklarimin tamami hazir halde var al kullan
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,692
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst