sercanb
Üye
aşağı yukarı yeterli gelir çok aşırı yüksek ses alamazsınız am yinede idare ederHer pc hoperörünün devesi sizce yeter mi bu hoparlöre ?
okadarda kötü olmaması lazım ben kulaklık çıkışından müzik seti hoparlörüne bağlıyorum bayağıda ses alıyorum siz yanlış bir bağlantı filanmı yaptınız acabaçok kısık geliyor.... dedim zaten ben bu hoparlorden ıyı ses geleceğini düşünüyorum ayrıca eskı pc hoparlorunun devresıne bagladım ve cok kısık ses aldım degısen bırsey yok... Bana devre lazım
resimden pek birşey anlaşılmıyor çok küçük kablo yerlerini değiştirdinizmi birde mono jack mı kullandınız stereo jack mı kullandınız stereo jack kullandıysanız kablonun tekini jack ın dışındaki iki çıkışa bağla bu arada hoparlör bir tanemiydibakın benım hoparlorum 8 Ω 15W bagladım devredekı hoparlor 8 Ω 4W sizce çokmu anormal bir şey ? Bu arada doğru bagladım buda olması gereken devre
Ekli dosyayı görüntüle 17065
bakın benım hoparlorum 8 Ω 15W bagladım devredekı hoparlor 8 Ω 4W sizce çokmu anormal bir şey ? Bu arada doğru bagladım buda olması gereken devre
Ekli dosyayı görüntüle 17065