Anti fouling sistem

brhm_34

Üye
Gemide çalışıyorum anti fouling sistemi var gemide fakat Bi tanesinde anot ucuna dokununca dijital göstergede değişiklik olmuyor gövdeye dokununca ayarlanan akım değeri gözüküyor bunun sorunu ne olabilir voltaj geliyor

Baskan , devrede kopukluk cürük bir baglantı var gibi, buradan teshis uretmek zor, ekteki resime bakarak anot elektrot bağlantıları, sase baglantısı {eksi uç} benzeri yerlere bakabilirsin,,,

Ekli dosyalar

• anti kirlenme.png
    anti kirlenme.png
    148.2 KB · Görüntüleme: 12
Anot çubuğu bitmiş olabilir mi?
En son periyodik değişimi 2016 da yapılmış tersane ortamında o da ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır tabi

Baskan , devrede kopukluk cürük bir baglantı var gibi, buradan teshis uretmek zor, ekteki resime bakarak anot elektrot bağlantıları, sase baglantısı {eksi uç} benzeri yerlere bakabilirsin,,,
İletken kabloda sorun bulamadım direk kinistine bağlı olduğu için açıp sökmek de sorun tankdaki deniz suyu içeri girer

Sancak tarafta sorun var iskele tarafı sağlam onu da test etmek için kablo çekip yer değişimi yaparak test edicem uygun limanda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim gorev yaptigim gemide bu sistemin voltajini yükseltme sansimiz olmustu. Anot cubugu omrunu tamamlamis bitmek uzere idi. Kisa süreli tersaneye girene kadar voltaji yukselterek cozum uygulamistik.

Kolay gelsin.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri