Arçelik 3500 motor hız kartı arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tedyurix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tedyurix

Üye
ARÇELİK 3500 MOTOR HIZ KARTI DİRENÇLER YANDIĞI İÇİN HANGİ DİRENÇLERİ TAKACAĞIMI BİLEMİYORUM. ELİNDE BU KART YADA GÖRSELİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM YILLAR SONRA.

Ekli dosyalar

• photo_2025-11-29_00-39-30.webp
    photo_2025-11-29_00-39-30.webp
    180.4 KB · Görüntüleme: 30
2. el kart aramadığım yer kalmadı işlemci sağlam bu halde de çalışıyor fakat sıkma devrine geçemiyor sadece.

güzel kardeşim bu yanan dirençler tako bobinine ait bu makinanın amartisörleri patlak ve kazandan motora ve soketine su kaçağı olduğu içinkartı patlatmış .Öncelikle motor soketi kontrol edilecek sonrasında kart tamir ediliyorsa bakılır bende her türlü yedek parçası mevcut ihtiyaç halinde beni ara yardımcı olurum.

güzel kardeşim bu yanan dirençler tako bobinine ait bu makinanın amartisörleri patlak ve kazandan motora ve soketine su kaçağı olduğu içinkartı patlatmış .Öncelikle motor soketi kontrol edilecek sonrasında kart tamir ediliyorsa bakılır bende her türlü yedek parçası mevcut ihtiyaç halinde beni ara yardımcı olurum.
İlgilendiğin için teşekür ederim amortisörleri değiştidim motorda yeni motor taktım. Tek sorun bu kart kaldı ben uygun bir zamanda seni arıyım teşekür ederim

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri