hesapişi
Üye
Merhaba,
Arçelik 92104 bulaşık makinem anormal şekilde çiziyor. Bardaklar kullanılamaz hale geliyor. Bardaklarda daire şeklinde ve ayrıca dikine çizikler oluyor. Makineyi 2 kez değiştirdi arçelik ama farketmedi.
Aslında bu makineyi atıp, en ucuzundan bir makine alacaktım ama candoğan beyin "makine çizmez, deterjandandır" yazdığını okuyunca, bir de size danışmak istedim.
Şimdiye dek yapılanlar (servisin yönlendirmesi ile):
-Tuz+klasik toz deterjan+ parlatıcı(4 seviyesi)(finish)
-Tuz+ hepsi birarada toz deterjan+ parlatıcı(3 seviyesi)(finish)
-Tuz+tablet deterjan+parlatıcı(3) (finish)
-Tuz+tablet deterjan+parlatıcı(3) (fairy)
- Yeni makinede tuz hiç konmadı+tablet deterjan+parlatıcı (fairy)
Bu arada Paşabahçe f&d serisi alın, bardaklarınız kalitesiz dediler. Onu da aldım. 1000 dereceye dayanıyor denen bardaklar, aynı şekilde çizildi.
Lütfen yardımınızı esirgemeyin.
Şimdiden teşekkürler
Arçelik 92104 bulaşık makinem anormal şekilde çiziyor. Bardaklar kullanılamaz hale geliyor. Bardaklarda daire şeklinde ve ayrıca dikine çizikler oluyor. Makineyi 2 kez değiştirdi arçelik ama farketmedi.
Aslında bu makineyi atıp, en ucuzundan bir makine alacaktım ama candoğan beyin "makine çizmez, deterjandandır" yazdığını okuyunca, bir de size danışmak istedim.
Şimdiye dek yapılanlar (servisin yönlendirmesi ile):
-Tuz+klasik toz deterjan+ parlatıcı(4 seviyesi)(finish)
-Tuz+ hepsi birarada toz deterjan+ parlatıcı(3 seviyesi)(finish)
-Tuz+tablet deterjan+parlatıcı(3) (finish)
-Tuz+tablet deterjan+parlatıcı(3) (fairy)
- Yeni makinede tuz hiç konmadı+tablet deterjan+parlatıcı (fairy)
Bu arada Paşabahçe f&d serisi alın, bardaklarınız kalitesiz dediler. Onu da aldım. 1000 dereceye dayanıyor denen bardaklar, aynı şekilde çizildi.
Lütfen yardımınızı esirgemeyin.
Şimdiden teşekkürler