BatiTeknik
Üye
Bu modelin pompası temin edilemediğinde AEG Lavamat pompayı taktım başına gelenlerede yardım olur umarım. Saygılar Kolay gelsin.
Benimde yazlıkta aynı makineden var suyu boşaltmıyordu pompasını elimle sağa ve sola çevirdim sonra kendiliğinden açıldı ve çalıştı . esas sorun dış kasayı çıkartmakta oldu bunun pratik ve kolay bir yolu var mı? dış kasayı çıkartmak için pratik ve kolay bir yol rica ediyorum.
Bu modelin pompası temin edilemediğinde AEG Lavamat pompayı taktım başına gelenlerede yardım olur umarım. Saygılar Kolay gelsin.
bu makinenin arkası diğer makineler gibi açılmıyor sanırım kasayı tam çıkaracaksın . bunun bir pratik yolu var mı ?Kapağın arkada 2 vidası var bunları sökünce kapağı kendine çek *makine arkasında durduğunu varsayıyorum* sonra kaldır bu işlemin tersini de kapatmak için yap. Sorun çok anlaşılmaz @ufuk duygun!
sorunun ne durumda bir yardım alabildin mi? eğer bir yardım alabildiysen lütfen benimle paylaş.Merhaba. 1600 model makinem su akıtıyor. İçine bakmak ve suyun nereden aktığını belirlemek istedim. Ama kaportayı çıkaramadım. Üstteki iki vidaya ulaşmanın imkanı yok. Nasıl açıyorsunuz? Yanlardaki vidalar sökülse bile üst kaputu ana kaputa bağlayan 4 vidayanın başları alt tarafta. Lütfen yardım.