etnasss
Üye
arkadaşlar kolay gelsin blaupunkt istanbul c73 teyp im var evde kullanmak istiyorum ama bağlantı söket kablosu yok artı eksi ve ses girişi nasıl bulabilirim teşekkürler
çok sağolun teşekkür ederimBuyurun pin bağlantı numaraları ve neye ait oldukları aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 101803
tekrar dan rahatsız ediyorum bağlanı yaptım ama fonksiyonların hepsi aynı anda ekranda tuşlarda bi hareket göstermiyor sanırım teyp tam emin değilim sağlıklımı diye sizce yanlış birşey mi var teşekkürlerBuyurun pin bağlantı numaraları ve neye ait oldukları aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 101803
tekrar dan rahatsız ediyorum bağlanı yaptım ama fonksiyonların hepsi aynı anda ekranda tuşlarda bi hareket göstermiyor sanırım teyp tam emin değilim sağlıklımı diye sizce yanlış birşey mi var teşekkürler
4 pine adaptörün bir uçunu verdim diğer uçu da şasi ye verdimBeslemeyi hangi bloka hangi pinlere hangi voltajı verdiniz?
merhabalar teypi evde çalıştırmak istiyorum bu yüzden 4 pine adaptörün bir uçunu diğer uçu da şasi verdim 9 volt adaptörTeyp soketine 4 farklı fiş takilabiliyor. En alttaki olmazsa olmaz, güç girişi. 4 ve 7 artı (+) besleme ve 8 eksi (-) ucu. (4 için permanent (sürekli) denmiş. Yani hafizayla ilgili. 7. ise kontak anahtarindan gelen.) Bu uçlara güç sağladığınız zaman çalışması gerek.
Teypte KOD (Code) koruması var mı? Ekranda böyle bir yazi çıkıyor mu?
9 volt adaptörBeslemeyi hangi bloka hangi pinlere hangi voltajı verdiniz?
az önce çalıştırdım tam ses verdi kapandı bu sefer teyp ışık yanıyor ama fonksiyonlar görünmüyor12 volt olmalı