Under Ground
Profesyonel Üye
300 mA kaçak akim ile oto aküsü boşalıyormuş reis .beni bir yetde etiketlemişsinde göremiomki mesajı
300 mA kaçak akim ile oto aküsü boşalıyormuş reis .beni bir yetde etiketlemişsinde göremiomki mesajı
Okuyordum hatta baştan beri takip ediyordum ama arada kaçırmış olabilirim.Sende mi Brütüs diyesim geldi , konuyu baştan okumadan son mesajdan cevap yazmakta tam bir bomba olmuş.
yav baba yok oudum ama arkadaş bizden ilerde . çoğumuzda onu ölçebilecek alett yok bile . olsa bile nasıl ölçeceğimizi bilemeyiz. bende fluke var 4 20 ma sensörleri ayarlarken zorlanıyorum ..düşün yani . şimdi ben ne cevap yazayım bu arkadaşa .Sende mi Brütüs diyesim geldi , konuyu baştan okumadan son mesajdan cevap yazmakta tam bir bomba olmuş.
Sana yazmadım mesajımı servet baba . Sana ayar vermek kimin haddine Sahibi cevap yazdı.yav baba yok oudum ama arkadaş bizden ilerde . çoğumuzda onu ölçebilecek alett yok bile . olsa bile nasıl ölçeceğimizi bilemeyiz. bende fluke var 4 20 ma sensörleri ayarlarken zorlanıyorum ..düşün yani . şimdi ben ne cevap yazayım bu arkadaşa .
valla ne yalan sölim bu yeni formasyona alışamadım halan forumda ortak konu neresi im nereye yazıyor im ime yazıyor ne oluyor bizm k harif bozukmu yok k ya sağlam basmak gerekiyor .. öle işteSana yazmadım mesajımı servet baba . Sana ayar vermek kimin haddine Sahibi cevap yazdı.
Kontrol ettim, malesef kaçağı tespit edemiyorum.Araç neydi, bagaj ya da torpido lambası açık kalıyor olabilir mi?