arcelik 6551h-hs

halime34

Üye
Merhabalar...Bulasik makinemizin tuz isigi yandi tuz ekledik fakat gostergesi gitmedi ve suresini 10 dkdan sonra tekrar basa aliyor.Reset mi atmamiz gerekiyor ve nasil yapiliyor? Yardimci olabilirmisiniz

Ablacım teknik ne güne duruyor?
Burada elektrik konusu nerde?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Merhabalar...Bulasik makinemizin tuz isigi yandi tuz ekledik fakat gostergesi gitmedi ve suresini 10 dkdan sonra tekrar basa aliyor.Reset mi atmamiz gerekiyor ve nasil yapiliyor? Yardimci olabilirmisiniz
1P6XQp.png

Öğretmen bey hata yapmış olabilirim. İnsanız,eksiğiz. Uslubünüz Gardiyanlara bile yakışmaz herhalde. Şov yapacağınıza özelden mesaj atarak daha uygun uslüple ikaz edebilirdiniz. Saygılarla.

Öğretmen bey hata yapmış olabilirim. İnsanız,eksiğiz. Uslubünüz Gardiyanlara bile yakışmaz herhalde. Şov yapacağınıza özelden mesaj atarak daha uygun uslüple ikaz edebilirdiniz. Saygılarla.

Kimseye şov yapmak gibi bir niyetim yok. Bu forum senin faydalandığın başkalarının faydalanmasına engel olabileceğin yer değil.Herkes burada her türlü yardımlaşmayı yapabilir. Yaşına bak ben senden 8 yaş büyüğüm ve öğretmenim. En nefret ettiğim şey burada birileri bir konu hakkında yardım istediğinde ona teknik servis yolunun gösterilmesi. Bilgin varsa konuş yardımcı ol, bilgin de yoksa sus adam ol.

Haklısınız. Özür dilerim herkezden...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,240
Kullanıcılar
453,454
Son üye
hareket41

Yeni konular

Geri