elektrkci
Üye
Aşağıdaki ekteki isis dosyanın ares çizimini yaptım.Devre aşağıdaki gibi çıktı.Devreyi tek taraflı çizmem lazım plaket üzerine.Elle çizmeye çalıştım.işin içinden çıkamadım.Autorouterla yaptım aşağıdaki gibi çıktı.Şimdi aşağıdaki devreyi tek taraflı plaket üzerine yapsam örneğin bir entegrenin veya herhangi bir elemanın pini üzerinden diğer pine(pinler arası) ve ya pinden yola gibi atlama yaptıktan sonra atlama kablosuyla birlikte pinlerle birlikte hepsini alttan lehim yapsam çalışırmı devrem.Yoksa tek taraflıda pinler üzerinden değilde yollar üzerinde mi atlama yapabiliyoruz sadece.Kısaca aşağıdaki devreyi hiç bir şeyini değiştirmeden tek taraflı yapabilirmiyim.Birde çok aşırı atlama çıktı.Onu nasıl azaltabilirim.
Son olarak devredeki S1,S2,S3 elemanları kendi çizmiş olduğum push butonlar.Sizce aralarında boşluk fazla mı?
Failed to load layout gibi bir hata veriyor ilk başta otomatik çizerken.Boş bir ares isis belgesi açıp tekrar kaydedince autorouter çizilebiliyor.
Son olarak devredeki S1,S2,S3 elemanları kendi çizmiş olduğum push butonlar.Sizce aralarında boşluk fazla mı?
Failed to load layout gibi bir hata veriyor ilk başta otomatik çizerken.Boş bir ares isis belgesi açıp tekrar kaydedince autorouter çizilebiliyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: