Asansör Şirketlerinda Çalışma Konusunda Ne Düşünüyorsunuz?

Krizi değerlendirmenin en iyi yolu bence askerliktir ;)
Her iki durumda da para almadığını farz etsen bile birinde mecburi hizmetini aradan çıkarmış olursun! Diğer yandan kendini tekrarladığın hissine kapıldığında veya aynı yerde sayıyor hissettiğinde işyerine mutlak sadakat göstermek çok anlamlı değil. Bir başka konu ise; Rakiplerin azalmasını avantaj olarak görmemelisin, sonuç olarak daha güçlü rakiplerin ayakta kalıyor.
 
Birşey danışmak istiyorum...
Konuyu açan arkadaş gibi bende elektrik-elektronik mühendisiyim ve bir asansör firmasından iş teklifi aldım. Şu an çalıştığım iş yerinden hiç memnun değilim o yüzden iş arıyordum ve bu teklif geldi. İnsan ister istemez çekip gitmek istiyor ama birde burda yaşadığım sektör faciasını orada da yaşarsam diye çekiniyorum. Çünkü işe başlayalı bir buçuk yıl oluyor ve neredeyse bildiklerimi de unutmaya başladım. Bir elektrik-elektronik mühendisinin orada yapabileceği neler olabilir? Çalışan arkadaşlardan bilgi alabilirsem ne mutlu bana.. Ayrıca şirket ismi vermek istemiyorum ama yine de ip ucu mitsubushi nin türkiye distrübütörü ;)
 
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu? Lütfen tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterin...
 
asansör firmaları çok az ücret verirler
ve
yapabileceğin
pek iş yok. yani
kendini geliştirmek isteyen birisi için tavsiye etmem
 
hayırlı uğurlu olsun kardeşim alah utandırmasın emin elerdesin çünki kendi ellerindesin
 
bu zaman da iş bulmussun bi de çıkıcam diyosun
sakın ayrılma piyasa kötü açıkta kalırsın
 
Peki bir soru daha bina güvenlik ve otomasyonu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu gibi bir firmada çalışmak gelişime daha mı açıktır? Bina otomasyonu deyince plc ve scadayla kontrol mü anlamalıyım yoksa sadece yangın alarmı, cctv gibi sistemleri mi anlamalıyım?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
 
antalyadaki asansör firmaları emici ancak adamı emiyorlar hepsine sinir oluyorum antalyada çalışılmaz bu sektörde...firma ismide veririm ama forumun kuralları var...
 
arkadaslar ben 28 haziran 2008 mezunuyum inönü elektrik elektronik mühendisligini bitirdim hemen sonrasında antalyada bi asansör şirketine girdim.henüz tecrübem yok ancak proje falan cizmeyi ögrendim ancak bana gelecek vadetmiyo gibi gelio bu asansör sirketim.
sizce ne yapmaliim dvm mi etmeliim
yoksa askeremi gitmeliim
lütfen deneyimli arkadaslar yardımcı olun

aselsana basvur
 

Forum istatistikleri

Konular
128,857
Mesajlar
921,034
Kullanıcılar
450,965
Son üye
Samet-

Yeni konular

Geri
Üst