Designerxxx
Üye
Merhaba 15 katli kendi oturdugum binaya 2 asansöre de analog kamera taktım 8. Kata kadar coaxial kamera kablosu ile gittim ordan hareketli ve uzun mesafe olduğu için silikon mikrofon kablosuna döndum kabine kadar da flexle bereber cirtladim kameralar revizyon kutusundan güç aliyor sorun kablolar raylarin baglantisina takilarak yada zamanla hareketten dolayi kopmakta gelelim sorulara
1) buna wirless sistem harici kablolu nasil bir çözüm getirebilirim
2) makina dairesine kadar devam edip ordan flex teki bos elektirk kablolarina versem kabinden de baglasam blendajsiz Elektrik kablosu kullandigim icin ne duzeyde bir parazitle karsilasirim (max 45 metre elektirk kablosu 80m de coaxial kullanmis olacagim
3) goruntuyu blendaj siz elektrik kablosu uzerinden verirsem olusacak paraziti en aza nasil indirebilirim
1) buna wirless sistem harici kablolu nasil bir çözüm getirebilirim
2) makina dairesine kadar devam edip ordan flex teki bos elektirk kablolarina versem kabinden de baglasam blendajsiz Elektrik kablosu kullandigim icin ne duzeyde bir parazitle karsilasirim (max 45 metre elektirk kablosu 80m de coaxial kullanmis olacagim
3) goruntuyu blendaj siz elektrik kablosu uzerinden verirsem olusacak paraziti en aza nasil indirebilirim