atv31 i termostada göre bağlama

tayfunn

Üye
arkadaşlar atv 31 i dijital termostada (enda1412 gibi) bağlama imkanımız varmı
bağlantımız nasıl olmalı ısı artıkça invertörün hz artacak 4 kd me hız koyabilirmiyiz havalandırmada kullanılacak bu iş için yapılmış cihazlar biraz pahalı yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
termostatın 0-10 volt çıkışı varsa ısı değerine göre ayarladığın frekansa düşüp yükselir ayrıca 4 kademe ayrı ayrı hızlarda çalıştırabilirsin mesela Lı1 + 24 birinci hız Lı1 Lı3 + 24 ikinci hız gibi.

termostadın normal tek çıkış rolesi var ısı arttımıydı röleyi çekiyor
ayrıca bahsetmiş olduğun bağlantı nasıl olacak biraz detaya inebilirsen çok teşekkür ederim yardımına

mesela Lı1 + 24 birinci hız Lı1 Lı3 + 24 ikinci hız gibi
üçüncü ve dördüncü hız nasıl olacak

Lı1 + 24 birinci hız Lı1 Lı3 + 24 ikinci hız gibi

Lı1 + 24 birinci hız Lı1 Lı3 + 24 ikinci hız gibi
bir bilen yardımcı olsun arkadaşlar

çift röle çıkışlı termostat lardan iki adet kullanıp hızlarıda konfigire edersen olabilir.

arkadaşlar atv 31 i dijital termostada (enda1412 gibi) bağlama imkanımız varmı
bağlantımız nasıl olmalı ısı artıkça invertörün hz artacak 4 kd me hız koyabilirmiyiz havalandırmada kullanılacak bu iş için yapılmış cihazlar biraz pahalı yardımlarınızı bekliyorum.

4 kademe hız koymana gerek yok ısı göstegesini seçerken 0-10 volt veya 4-20 ma çıkışlı olanlardan seçersen atv 31 bağlantısını buna göre yaparsın (analog giriş AI3 ve +24)minimum ve maksimum değerlerini ayarlayıp sıcaklık göstergesinin verdiği çıkışa göre motor devrin hızlanıp yavaşlar

böyle bir şey uygulamayı düşünürsen ATV 31 parametre ayarları için yardımcı olurum.

teşekkür ederim ahmet35
+10 çıkışlı termostat marka fiyat önerilerini bekliyorum

S.A.
Siz bunu seçtiğiniz dereceye göremi yapacaksınız yoksa termostatdan gelen 0-10 v göre çalıştırırmısınız. Eğer böyle ise yardımcı olurum. Kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
129,718
Kullanıcılar
452,435
Son üye
Hilmi GÖKALP

Yeni konular

Geri