Atv312 parametresi

Herkese merhaba benim bir sorunum var internette arastırdım bulamadım yardımcı olursanız cok sevinir.
Benim problemim inverter +24 ucunu L1 e degdirince motor yukarıı yonde normal çalısıyır aynı işlemi L2 yapınca motor cok kısa bir süre yukarı haraket yapıp aşşagı yonde inmeye baslıyor. ben bu kısa haraketi yapmasını istemiyorum bunun bir çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevınırım
l2 ye sinyal gelince direk aşağı inmesini istiyorum

öle bişi olmaması lazım biryanlşlık olmasın?

kuvetle muhtemel aklıma geleni söylüyorum sen kontrolleri local yada remot seçmedin separete seçtin bundan dolayı böle davranıyor . onları separete seçmede sadece i o seç dene bence düzelir .
sadece tahmin bence separete controlda ve ömcelik lokal parametrede . dene bir

kuvetle muhtemel aklıma geleni söylüyorum sen kontrolleri local yada remot seçmedin separete seçtin bundan dolayı böle davranıyor . onları separete seçmede sadece i o seç dene bence düzelir .
sadece tahmin bence separete controlda ve ömcelik lokal parametrede . dene bir
kontroller terminalden basıt lsp ayarı ıle yukarı asagı yapıyorum motorda manyetik fren var run ile acıyor
l1 ile butondan yukarı l2 ile butonla asagı yapıyor inverteri fabrika ayarlarına dönderdim para etmedi :(

abi cd1 terminal yap seperatör seç yani sip yapma seper yap cd1 terminal seç olmuyorsa manueli okumam lazım

abi cd1 terminal yap seperatör seç yani sip yapma seper yap cd1 terminal seç olmuyorsa manueli okumam lazım
hocam cevapların için tesekkur ederim
sorunun nereden geldigini buldum
BIP paremetresinden kaynaklıymıs
Fren b›rakma darbesi:- Yatay hareket: nO olarak ayarl›.- Dikey hareket: YES olarak ayarlay›n ve "ileri" kontrol için motor moment yönünün, yükün yukar› do¤ru yönüne karfl›l›k geldi¤ini kontrol edin. Gerekirse iki motor faz›n› ters çevirin. Bu parametre, komut verilen çal›flma yönüne bak›lmaks›z›n, fren b›rak›rken yükü korumak için yukar› yönde bir motor momenti oluflturur.

süper kurtulduk bir yükten

Forum istatistikleri

Konular
129,922
Kullanıcılar
452,825
Son üye
yemresokmen

Yeni konular

Geri