Autocad Kursu Hakkında Yardım

Katılım
8 Nis 2015
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
31
Selam arkadaşlar.. Ben autocad kursunu yazılacağım ama kurs karısıkmıs..Her bölümden öğrenci olacak.. Ama ben elektrik elektronikçiyim.. O zaman temel olarak mı autocad ögretiliyor o zaman ?? bana yararı olur mu yoksa kendi mesleğimle alakalı autocad kursu mu aramalıyım.? daha onceden aranızda autocad kursuna yazılmıs birisi var mı bilgilendirmesi için ?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Normal komutları öğretecekleri basit bir kursa gitmek, bence sadece para ve vakit kaybı. AutoCAD öğrenmesi hiç de zor olmayan, basit ve kullanıcı dostu bir yazılım. Diğer sorunuza gelecek olursak, Türkiye'de doğru dürüst bir şekilde elektrik proje tasarımına yönelik bir kurs olduğunu da sanmıyorum.
 
Ben 2008 yılında işe başladım ve aynı anda kursa yazıldım. Bir haftada işyerinde autocad de işime yarayacak herşeyi öğrenmişken kursta sadece başlangıç seviyesinde idik. Kursun tabikide etkisi olur ama benim işyerim gibi bir şirkette deneyimsiz olarak işe başlayabilirsen emin ol bir ayda autocad de devasa ilerleme kaydedersin.
 
Pusula yayın evinin autocad kitapları iyi. Kitabı al önüne bilgisayarınıda karşına adım adım çalış 1 ayda ileri düzeye geçersin.
 
Başka önerebileceğiniz güzel anlatımlı ve kolay bulabileceğim autocad kitabı var mı ?
 
Sn yasli uzmana katilmakla beraber youtube da onlarca autocad videosu mevcut.onlari da izleyip birseyler ogrenebilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,929
Mesajlar
921,780
Kullanıcılar
451,103
Son üye
xen

Yeni konular

Geri
Üst